Home > Fotografering > Kamera och foto guide, något för er?

Kamera och foto guide, något för er?

Hej allesammans

 Det har varit lite stiltje på fotofronten… planerar att försöka besöka hagaparken och fjärilshuset snart.. där kan mitt macro få jobba och jag ser verkligen fram emot det.

Under tiden så väntar jag även på lite fint väder och möjligheter till fler porträttfotograferingar.

Jag funderar på att börja skriva lite guider som riktar sig till framförallt personer som är nybörjare på systemkamera. Det är nu knappt ett år sedan jag själv var helt nybörjare på detta och jag tror att då jag har det färskt i minne vad jag tyckte var svårt i början kan det vara vettigt att skriva några nybörjarguider.

Jag skulle dock vilja veta vad personer gärna vill veta om sin kamera, eller vilken typ av guide dom vill se på min blogg.

Kommentera gärna och ge förslag!

fredrik-3763.jpg

Categories: Fotografering Tags:
 1. March 12th, 2008 at 18:32 | #1

  Hejsan:)
  Jag skulle vilja veta mer tips och sånt.Jag kan det nödvändigast man bör kunna på en kamera men det vore kul med lite tips som sagt…

 2. romana
  January 23rd, 2011 at 19:19 | #2

  hej
  jag skulle vilja ha råd om vilken systemkamera jag skall köpa för det finns ju ett hav av dessa har läst och läst på nätet. Jag är en nybörjare ,har ej ägt eller fotograferat med systemkamera innan. Tycker om att fotografera naturen ,barnen och vid familjetillställningar.
  mvh
  Romana

 3. January 29th, 2011 at 16:15 | #3

  Hej Romana!

  Den fotografering du pratar om kan det kanske vara skönt med en kamera i mellansegmentet (inte kompakt och inte systemkamera).

  Exempel på en sådan produkt:
  Panasonic Lumix DMC-FZ45 svart

  Den har dom flesta inställningar som en systemkamera har (Du kan t.ex. följa mina guider med den här kameran), däremot är det inte möjligt att byta objektiv eller liknande då det är inbyggt.

  Om du ändå är intresserad av att fotografera och utvecklas med en systemkamera kan jag rekommendera Nikon’s produkter, deras instegsmodell:
  Nikon D3100

  Alternativt en kamera att ytterligare utvecklas med:
  Nikon D90

  Med vänlig hälsning
  /Fredrik

 1. No trackbacks yet.