Home > Fotografering > Söndagstur och uppgraderingar

Söndagstur och uppgraderingar

Dagen har gått åt till en massa fotografering med min nya kamera, många roliga nya bilder som jag kommer lägga upp så snart jag får lite mer tid på mig… det är nu 6 timmar till jag ska upp och jobba, usch!

I övrigt så har jag precis meckat klart med wordpress… kanske inte så roliga nyheter, men siten är iallafall patchad o klar :-)

Jag kan för övrigt säga att den som funderar på att börja blogga absolut borde titta på wordpress..

Jag planerar att börja skriva del tre i min lilla fotoskola. I tredje delen planerar jag att visa på “praktiska” exempel på vad slutartid, bländare och ISO ger för slutresultat på bilder. Det är fortfarande lite dåligt med förslag på vad ni vill se i mina guider, ge mig en kommentar, please ;-)

/Fredrik

 

pic-0516.jpg

Categories: Fotografering Tags:
  1. Inga kommentarer än.
  1. No trackbacks yet.