Home > Fotografering, Guider > Vad ska min femte del i fotoskolan bli?

Vad ska min femte del i fotoskolan bli?

Nu mer än någonsin behövs lite input på mina guider. Vad vill ni veta mera om i en lättläst guide?

Nästa vecka, om vädret är bra, blir det fotografering av mitt jobbs korpenlag i fotboll… det ska bli kul :)

/Fredrik

Categories: Fotografering, Guider Tags:
 1. Sk00rch
  April 25th, 2008 at 07:31 | #1

  Jag efterlyser fortfarande en guide i de olika bildformaten, typ jpeg mot raw/dng samt de olika färgrymderna som AdobeRGB och sRGB. Även lite om histogram och raw-konvertering.

  Så det så! =)

 2. April 30th, 2008 at 07:40 | #2

  Hittade hit via blogwalk=)
  Nu en trogen läsare

 3. camilla
  May 2nd, 2008 at 17:58 | #3

  Bra blogg! Det finns miljoner bloggar om photoshoptips men färre om fotografering, Men nu har jag hittat hit iaf! =P Jag efterlyser en guide om tips när man fotograferar männsikor.

 4. martin kaup
  September 24th, 2010 at 14:17 | #4

  Fina bilder Fredde. Speciellt den tredje ballongbilden över vatten fångade mitt intresse. Själv så har jag börjat med att ota i ett (litet) fototält och ska även ta upp lite porträtt foto men det har du redan avklarat. Så mitt förslag är, håll i dig, PRODUKTFOTO, hur man ljussätter, med vad man ljussätter. Vilket objektiv är bäst när. Nu vet jag inte om du kör någon efterbehandling i Elements eller CS men har du tips på det så vore det kul.

 5. September 27th, 2010 at 06:42 | #5

  Tjena Martin, kul att höra av dig!

  Vi var på fotomässan förra året, då var det en fotograf som jobbar med fotografering av maträtter, ganska känd. Där var det mycket tips och tricks. Det skulle kunna funka att sammanställa i en liten guide!

  Må så gott
  /Fredrik

 1. No trackbacks yet.