Home > Fotografering, Guider > Marathon i stockholm!

Marathon i stockholm!

Var och tittade på Stockholm marathon idag, massa kul att se och solen gjorde mig gott, snart kommer jag vara jättebrun o fin :)

Passade såklart på att lufta kameran lite för lite porträtt/spring bilder. Både seriösa, gamla och lustiga löpare har varit ute på Stockholms gator idag.

Det här var ett väldigt bra prov inför min kommande Gröna lund tur med kameran, när nu den kan bli av.

 

 

På bilderna ovan är två av dom som ledde Stockholm Marathon då dom passerade mig. Det var på vid ca 1,5 mil dom passerade.

 

Två seniorer! Damen på bilden deltog för 27:e gången i ett Marathon lopp!!! Imponerande! För mannen gick det lite sämre tror jag, han lunkade förbi ungefär 1 timme efter att damen passerade.

Ok, det var varmt i Stockholm idag. Nästan 25 grader. Jag vet! Varför inte klä ut sig till en älg och springa Marathon? Det tackar jag för hursom hellst, då det blev en rätt knasig porträtt bild!

Fick chans o utvecklas en hel del idag gällande rörliga bilder, har dessutom kommit på massa nya funktioner och saker att tänka på gällande ljus och ljusmätning. Detta kommer sannoligt dyka upp i fotoskolan så småningom.

Trevlig kväll och helg!

/Fredrik

Categories: Fotografering, Guider Tags:
  1. June 1st, 2008 at 17:35 | #1

    Svar: Tack! Du har också väldigt fina bilder i din blogg! :)

  1. No trackbacks yet.