Home > Fotografering > Dagens bild – två veckor framöver

Dagens bild – två veckor framöver

Hej alla!

Eftersom Fredrik tyckte jag ska lägga ut mer bilder kommer jag prova det under ett par veckor för att se hur responsen är.

Jag kommer göra det med en rubrik som heter Dagens bild. Varje dag kommer jag publicera en eller flera bilder och berätta vad jag tycker om dom. Dessa bilder har jag tagit ur mitt USA arkiv eftersom jag inte har tillgång till bilderna som finns hemma i sverige.

Bilderna är inte perfekta i mitt tycke, men det är inte heller meningen med den här satsningen.

 

Dagens bild 20081031

Det här var rätt kul reklam på en buss, speciellt med tanke på människorna som är ute på sightseeing! Hade kameran framme då den åkte förbi och tog ett par bilder. Trueblood, är en ny serie för övrigt. Ska tydligen vara ganska bra.

 

Trevlig helg nu!

 

/Fredrik

 1. Fredrik.
  October 31st, 2008 at 22:25 | #1

  Grymt skärpedjup i bilden!
  Det känns som den var tagen ifrån en reklampelare om du inte hade fått med bilen nere i det högra hörnet.
  Jag gillar också att du har fått med de olika uttrycken på turisterna som sitter på bussen och är förväntansfulla över en dag i den underbara staden.
  Härligt att du tog den i svartvitt vore kul att få se den i färg också.
  Bra jobbat

  Fredrik

 1. No trackbacks yet.