Home > Fotografering > Central park – med höstens färger

Central park – med höstens färger

 

I helgen var jag till Central park, ville försöka hinna fånga dom sista glada färgerna innan alla löv försvunnit. Tyvärr tänkte jag inte riktigt på att vi gått till vintertid så jag var där lite för sent :(

Några solstrålar fångade jag iallafall. Även New York marathon var i full fart, det var kul att se! Jag bara måste springa det någon gång.

 

Nästa helg kan komma att bli en roadtrip för att se Niagra Falls, på återseende!

/Fredrik

 

 

 

Categories: Fotografering Tags:
 1. DaJo
  November 5th, 2008 at 20:11 | #1

  fina bilder fredrik :)

  gillar de två sista bilderna skarpt :D

  /Danne

 2. Fredrik L
  November 6th, 2008 at 05:36 | #2

  Härliga bilder du har tagit i Central park. Här kan man ju gå hur länge som helst och fota. Men ändå så har man missat hälften. Gillar skärpedjupet i dina bilder dom har du fått till väldigt bra men jag kan sakna himlen. De är väldigt ljus på min skärm. Ett mycket bra jobb.
  Ser framemot bilderna från Niagra Falls för där har jag aldrig varit. Så vi får hoppas att vädret blir bra där. Och att du få en heldel bra bilder.

  Fredrik L

 1. No trackbacks yet.