Home > Fotografering > Dagens bild – 20081109

Dagens bild – 20081109

 

Den här bilden blev inget bra!! :)  Daniel och Frank ser ut som spöken och man ser inte var dom är. Något som dock gör bilden lite cool är Raptorn i bakgrunden!

Categories: Fotografering Tags:
 1. Fredrik L
  November 9th, 2008 at 22:12 | #1

  Hej Fredrik!

  Jag måste berömma dig för din energi att ta bilder överallt där du är och sen lägga in dem i din blogg.
  Hade ett foto uppdrag i helgen och det gick åt helvete. Jag har tappat lite av mitt intresse nu i ett par dagar. Så snälla ge mig en riktigt skön bild från din resa så slipper jag åka över för att få till baka min energi.
  Om vi ska prata om bilden så är det en bra turistbild men inte så mycket mer. Blixten blev lite för stark på dina kompisar men Ljuset på Vad kallades den Raptorn blev helt fantastiskt har kollat på bilden många gånger och den är grym.
  Bra jobbat så ta bort dina kompisar från bilden och ljusa upp den lite får du en kanonbild inget illa mot dina kompisar.
  Ha det gott

  fredrik L

 1. No trackbacks yet.