Home > Fotografering > Veckans bild (försenade varianten)

Veckans bild (försenade varianten)

God kväll!

Snabb post medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Jag är jetlaggad och ska snart sova.. blev inte mycket av ngt gjort i helgen och denna vecka..:-(

Jag har bläddrat igenom och tagit bort massvis med bilder ifrån mitt bildarkiv. Att inte ta nya bilder gör att då man letar efter ngt att visa här så ser man efter ett tag bilderna på ett nytt vis eftersom man inte kan välja och vraka i nytt material.

Bilderna nedan är macro, dom finns i andra varianter att skåda på denna sida redan.

 

Jag gillar färgstarka bilder, möjligtvis har bild nummer ett för mycket av det goda och kanske kan göra en lite yr i bollen :) Bild 2, vattendroppar.. alltid trevligt.. dock ur fokus till viss del. Bild 3 med spindeln är bra eftersom spindelnätet syns på bilden.

Jag har sett flera spännande macro bilder på insekter på senaste tiden vilket gör en taggad. Nästa planerade inköp till min kamerautrustning är “extension tubes” som ligger mellan objektiv och kamerahus.

Någon som vet om följande produkt är prisvärd?  http://www.cyberphoto.se/info.php?article=57636

Julspecialen blev skjuten på även idag. Jag hinner förhoppningsvis posta några fina bilder på julafton eller juldagen.

Hej på er så länge!

img_0851 img_0850 img_1948

 

/Fredrik

Categories: Fotografering Tags:
  1. DaJo
    December 23rd, 2008 at 23:19 | #1

    God Jul Fredrik :)

  1. No trackbacks yet.