Home > Fotografering > Lite statistik…

Lite statistik…

Så här efter julen har jag märkt en tendens av nya besökare, många som fått en systemkamera i julklapp måntro? :)

Så här ser dom senaste veckornas statistik ut, med vecka 50,51,52,01 längst ut till höger.

bloggomfotostats

På återhörande med veckans bild i början på nästa vecka!

/Fredrik

Categories: Fotografering Tags:
 1. January 12th, 2009 at 21:17 | #1

  Tack så jätte mycket för hjälpen ! :) och fortsätt med din foto skola :) Du kanske kan visa nån före och efter redigerad bild :)? Skulle vara kul att se !

 2. Fredrik L
  January 17th, 2009 at 01:15 | #2

  Kul att fler har hittat din blogg.
  Men om du vill ha kvar dina läsare är det viktigt att du fortsätter att leverera och det tycker jag du har gjort sådär sistone.
  Jag vet att det är tufft när man får fototorka och energin inte finns där men du lär ha en jävla massa bra bilder ligger i din dator och bara väntar på att få komma ut. Som jag skrev för ett tag sedan så behöver det inte vara någon speciell bild kommer du ihåg den bilden jag skickade till dig. Leksakerna i snön. Bilderna behöver inte vara så jäkla bra utan lägg upp några bilder du inte tycker om så kan vi i gruppen diskutera kring dem och på så sätt lär man sig en massa nya sker och får ideer från andra som är lika intresserade som oss i denna drog foto.
  Vad tycker ni andra läsare om det?
  Sedan semestern jag hade har jag inte tagit en enda bild och jag bara avskyr min kamera. Som alla vet så går energin upp och ner men förgudskull ge inte upp för snart så kommer energin tillbaka och då blir det bara roligare och roligare.
  Själv så skulle jag vilja lära mig mer om att fota människor för det är nog det mest svåraste inom fotografin. Så har du några tips så vill jag gärna ha dem.

  Fortsätt att kämpa så kommer det ännu fler läsare.

  Hälsar han med fototorka

 1. No trackbacks yet.