Home > Fotografering > Veckans bild vecka 1 – macro

Veckans bild vecka 1 – macro

God fortsättning!

Nyårsfirande och singstar avklarat! mycket trevligt :)

Har kört en massa playstation och bara tagit det lugnt senaste veckan, nu är det skönt att få återgå till vardagen lite. Min marathonträning börjar ta rätt mycket tid och är rätt jobbig dessutom.

Veckans bild blir i macro format. Iskristaller!

Således, bilderna blir bra och intressanta eftersom att iskristaller är just iskristaller :) finns inte två likadana. Bilderna är tagna med mitt macroobjektiv handhållet, därför är tyvärr inte skärpan 100%.

dsc_5407 dsc_5404 

ha det gott!

Categories: Fotografering Tags:
 1. January 5th, 2009 at 18:17 | #1

  Fint :)

 2. Fredrik L
  January 6th, 2009 at 23:05 | #2

  Hej Fredrik!
  Hoppas att allt är bra med dig och att du i fortsättningen har lika mycket energi som du har haft tidigare men denna blogg.
  Har varit på en två veckor lång semester till värmen den var välbehövd ska du veta.

  Jo en sak med din nya hemsida. Jag tycker din förra var bättre men det tar väl en tid att vänja sig. Tycker den känns mycket kalare än den förra och jag hatar dessa glada ansikten som kommer upp överallt. Tycker det känns stressande men det är bara vad jag tycker.
  Annars gillar jag din blogg.

  Ha ett bra 2009!

  Fredde

 3. Micke
  January 8th, 2009 at 14:55 | #3

  Tror ditt problem med skärpan mer har att göra med skärpedjupet, inte att du är en skakig gammal knarkare ;) Tänk på att när du kommer så nära som du gör med macrot får du öga några steg i bländarvärde eftersom skärpedjupet blir extremt kort.

 4. January 8th, 2009 at 22:48 | #4

  Hej på er!

  Sandra: Tack !

  Fredrik: Hoppas du är utvilad nu! kul för dig o bli knockad av kylan vi har i sverige just nu efter värmen! Har varit svinkallt…
  Ja hemsidan är lite kalare, jag väntar på en logga att förgylla med.. däremot håller jag med om smileysarna, dom är numera putsveck och syns endast i ickegrafisk form!
  Det som gör den här designen bättre är väll att bilderna kan lyftas fram lite mer och det är lite stilrenare.

  God fortsättning och tack så mycket för alla kommentarer!

  Micke: Jaaa, visst, mindre bländare ger mer skärpedjup, samt att slutartiderna går ner och jag hade fått oskärpa av andra anledningar :)
  see you..

 1. No trackbacks yet.