Home > Fotografering > Några höstbilder

Några höstbilder

Det tog ett tag innan jag tittade på bilderna jag tog tidigt i oktober. Trodde knappast jag skulle hitta så mycket spännande eftersom hela turen kändes rätt misslyckad med väder man inte tänkt sig och så vidare.

I slutändan kunde jag vaska ur några bilder som får godkänt iallafall!

Rönnbär Rönnbär 2

Ruggigt väder Ruggigt väder 2

Bilderna där solen precis går ner gillar jag, ger en rätt bra känsla av kommande mörker.

/Fredrik

Categories: Fotografering Tags:
 1. Staffan
  October 31st, 2009 at 12:26 | #1

  Tjena Fredrik.
  Först måste jag bara kommentera din sida lite. Jag tycker den är kanon och din fotoskola har hjälpt mig en massa sedan jag för några månader sen köpte min allra första systemkamera. Riktigt bra bilder tar du ju med :)
  Men nu är det så att jag undrar lite hur du gjort för att dina bilder ska “visas” så där snyggt. (svart bakgrund och sen kan man välja nästa bild osv). Jag kollade lite på WordPress men kan inte hitta det. Eftersom du har en egen .se adress så antar jag att du betalar för din sida. (finns ju gratis “blogg” alternativ men där hittade jag inget sånt) Har också ett intresse för fotografering och skulle vilja att mina bilder visades på ett sådant snyggt sätt. Så, hur gör jag? =)
  Tack på förhand. MVH Staffan

 2. November 4th, 2009 at 19:31 | #2

  Hejsan Staffan

  Jag använder ett webbhotell som kostar en 20 kr i månaden (Årsavgift för .SE domän ungefär 150 kr).
  De gratis alternativen till bloggar är oftast konfigurerade redan och erbjuder inte friheten att välja dom tillägg man vill ha på bloggen.

  Så här är min site uppbyggd:
  wordpress standardinstallation
  För att mörka ner bakgrunden då bilder visas här och var på bloggen: Lightbox 2
  Mitt fotogalleri: NextGEN Gallery

  Alla plugins man kan använda till wordpress finns på http://www.wordpress.org/extend

  Lycka till!
  /Fredrik

 3. Staffan
  November 5th, 2009 at 12:48 | #3

  Tackar för svar. Ja jag har kollat runt lite och hittade både Lightbox och shadowbox (nått liknande) Så nu blir det att fixa ett webbhotel :)
  Mvh staffan

 1. No trackbacks yet.