Home > Fotografering > Nya canvasduken uppsatt!

Nya canvasduken uppsatt!

Hallå :)

 

måste ju dela med mig av resultatet för min utskrivna canvas (se posten nedan). Jag fick den i tisdags och tog hem den. Resultatet blev som jag hade förväntat mig. Familjen var på besök i söndags och överlag tyckte folk den var helt ok! (En tyckte det såg bra ut på avstånd men lite suddigt på nära håll)

www.crimson.se om ni är intresserade av det hela, Crimson är ett bra fotolabb för både nybörjare samt proffs.

//Fredrik

Categories: Fotografering Tags:
 1. Fredrik L
  December 22nd, 2009 at 21:33 | #1

  Det verkar som du inte blev riktigt nöjd stämmer det?
  Ska man göra en så stor förstoring tycker jag personligen att man måste ha använt stativ för rörelseskärpan blir inte alltid så bra. Men i det här fallet så var det ju rörelseskärpan som var grejen.
  Har själv gjort ett par bilder på canvas har aldrig blivit nöjd.
  Nu gör jag som jag gjorde förut förstoringar på vanligt fotopapper.
  Tråkiga är ju med det att du måste också fixa en ram till bilden.

  En annan sak jag gillar din blogg har följt dig över ett år nu men tyvärr så börjar jag tröttna lite. Jag måste säga att din fotoskola är grym. Synd att jag inte har behövt ta del av den så mycket. Men för ett par år sedan….
  Här har ni allt som ni nästan behöver veta och basicfotografering och lite till. Den skulle bli en riktigt bra fotobok jag skulle köpa den direkt.
  Ni som inte har läst den fullt ut gör det ni har så mycket att lära i den.

  God Jul Fredrik och tack för en bra blogg.
  Fortsätt och kämpa.
  Vet inte om du kom ihåg jag var ju nära på att sluta fota här för ett tag sedan. Tappade all lust och energi. Hade ett sista uppdrag i mexico. En riktigt vild chansning som blev så jävla bra. Energin är tillbaka. Tror aldrig mina bilder har varit så här bra som dom är nu.
  Kommer åka över till Usa ocg jobba med en väldigt bra bröllopsfotograf en två månader här i sommar. Så vi får se om jag får ta och fixa fram en ny hemsida snart och börja jobba med det här lite mera än vad jag har gjort på sista fyra åren.

 2. December 23rd, 2009 at 07:23 | #2

  Hej Fredrik!

  Jag blev nöjd med canvas’en, mitt problem är snarare att jag själv har svårt att tycka något alls. Har inte riktigtigt ögat för det hela. Nu i efterhand är jag kanonnöjd!
  Jag har fått kommentaren att “jag har ju så många andra bilder som är finare”, det stämmer säkert, men i det här fallet passade den här bilden bra i lägenheten. Rörelseskärpan blev exakt som jag hade förväntat mig. Det finns nog inget i bilden som är riktigt skarpt (förutom dom utdragna ränderna) samt möjligtvis delar på huven på taxibilen. Säg till om du vill studera den närmare i större format så kan jag skicka den.

  Canvas duken blev uppsatt på Kilram direkt i beställningen så jag hämtade den färdig, den hänger redan på väggen.

  Kul att du följer bloggen och hoppas du fortsätter kika in ibland. Det vore roligt att se en site från dig, eller iaf lite bilder. Skicka gärna någon länk då du har tillfälle till det.

  Kul att du kommit igång igen :) och det lät som en toppengrej att ha den möjligheten att jobba med en yrkesfotograf. Jag har lite svårt att ta mig ut för tillfället, hoppas komma igång igen ordentligt, mina fotokompisar behöver pusha mig att dra ut på stan eller vadsom med kameran helt enkelt!

  God jul själv och kika in då och då, även om du börjat tröttna lite ;-)

  Med vänlig hälsning
  /Fredrik

 3. Fredrik L
  December 23rd, 2009 at 20:21 | #3

  Det viktigaste är att du är nöjd.
  Jag har alltid gillat den bilden. Kommer ihåg att det var nog den första bilden du la ut när du kom till New York.

  Fredrik jag kommer att fortsätta följa din blogg jag gillar den men det har ju inte hänt så mycket det sista halvåret. Foto skolan är tyvärr inget för mig.

  Jag har ingen site för tillfället vet inte om jag kommer att skaffa en heller jag vill hellre jobba med mitt rykte än att någon letar efter en fotograf på nätet.
  Ha faktisk fotat en heldel begravningar på sistone. Väldigt jobbigt men så vackra bilder du kan ta.
  Har inte din email lägre för jag har bytt dator och då följde den med den gamla.

  Kommer aldrig att börja jobba som fotograf det kommer jag bara göra på min fritid. Eller mot väldigt mycket pengar. Yrkesfotograf är inget för mig. Det är precis som hon som skrev på din sita för ett tag sedan hon som levde med en fotograf.

  Jag tycker att du ska skippa dina fotokompisar och gå ut själv i den friska luften och bara njuta gå ut i skogen och bara njut och där du stannar upp finns det en väldigt bra bild prova skicka den bilden till mig. Den kommer vara väldigt bra.
  Eller ta bilen åk iväg någon stans över allt finns det bra bilder skit i ljuset eller vädret. Bara njut. Ett tips till alla Njut där finns bilden.
  Har jag fel?

  Du får väldigt gärna skicka bilden till mig för jag älskar den.
  Shit vad jag babblar :)

 4. January 22nd, 2010 at 14:47 | #4

  tjusiga bilder :) drömmer om att bli fotograf =)

 1. No trackbacks yet.