Home > Fotografering > Två nya bilder

Två nya bilder

Hej!

Lång tid har gått sen sista posten och vi börjar närma oss vintern.
Mycket tid går åt till att jag och tjejen är på väg att flytta, ska bli roligt! Men vad mycket tid det tar :-)

Här är två bilder som jag har hittat i mina gömmor!

Håll tummarna för lite snö nu!

//Fredrik

Categories: Fotografering Tags:
 1. January 7th, 2012 at 19:56 | #1

  Hej!

  Bra blogg med mycket bra tips och trixs om inställningar och du har.
  Hit kommer jag igen!

  Mvh Wiilow

 2. February 21st, 2012 at 23:49 | #2

  Hejhej!
  Vilka supertips du ger!
  Därför önskar jag nu lite hjälp, jag har en nikon d3100 med orginalobjektiv 18-55.
  Jag fotar mkt hästar och hoppning men har problem med att få bilderna klara och de blir gärna för mörka, har du några tips?
  mvh Jennie

 3. Ronja
  March 6th, 2012 at 14:01 | #3

  Lathund för kamerainställningar som lämpar sig för djur i rörelse önskas (:

  Mycket bra blogg, får tacka så mycket för alla tips :)

  Hälsningar
  Ronja

 4. April 16th, 2012 at 17:40 | #4

  Hej Jennie!

  Tack för det!

  Det är svårt att säga vad du gör fel på den informationen. Kan du säga något mer om inställningarna du använder?

  med vänlig hälsning
  /Fredrik

 5. May 4th, 2012 at 12:18 | #5

  Fin blogg & härliga bilder! :)
  Var gärna med i vår fototävling på bloggen, klicka på länken för att komma dit direkt –> http://fourpictures.blogg.se/2012/may/fototavling.html ta chansen att få en länkning av våra 500+ läsare + 2 nagellack!

 6. Fredrik L
  July 9th, 2012 at 01:32 | #6

  Hej Fredrik!
  Synd att du har slutat att blogga. Måste säga att du har varit en stor lärare till de flesta läsarna på din grymma blogg. Många har frågat mig om vissa saker. Då har jag sagt att gå in på bloggomfoto.se där kan ni lära er allt. Och det stämmer. Det jag har varit mest imponerad under din bloggresa är att som nybörjare till att bli väldigt duktig amatör. Jag har några riktiga favoriter. Victoria på hennes bröllopsdag. den var grym. Bilden du tog av din flickvän när en geting störde den gillar jag skarpt. Och alla bilder du tog i New York. Handen på hjärtat där är det inte så svårt att få bra bilder men du fick några riktigt bra bilder där. Jag hinner inte heller med så mycket fotografering för tillfället. Jag kände för ett tag sedan att jag hade tappat gnistan över att ta riktigt bra bilder. Och då får man inte många bilder som går att sälja. Så under 2012 har jag inte fotat ett ända bröllop. I vanliga fall så brukar det ligga mellan 10-20 så här års. Har ett inbokat i höst. Hoppas att gnistan har kommit tillbaka då. Förlåt jag skenar iväg. Jag hoppas att du har det bra och att vi snart får se några nya bilder här på bloggen. Ha en bra sommar

  Mvh Fredrik den andre :)

 7. August 9th, 2012 at 15:33 | #7

  Hej. Din blogg är mycket bra.

 8. November 3rd, 2012 at 23:03 | #8

  Fredrik!

  Jag kommer förr eller senare igång igen :)

  Fotade ett bröllop i sommras, var trevligt! Men nervösare än vanligt:)
  Fick till en bra gruppbild med 50 personer… vidvinkel är helt klart en guldgruva!

  Hoppas du kommer igång med fotandet och att du har det bra!

  Mvh
  /Fredrik

 9. February 15th, 2013 at 08:12 | #9

  fina bilder! :)

 1. No trackbacks yet.