Home > Fotografering > Hoppas ni har en bra höst!

Hoppas ni har en bra höst!

Det har varit en bra sommar, mycket har hänt.

Vad gäller foto blev det ett bröllop förevigat. Väldigt kul att kunna hjälpa till lite!

Nedan, en klassisk bild skulle jag säga. Lätt att få effektfullt.

Mvh
/Fredrik

Categories: Fotografering Tags:
 1. Fredrik L
  January 3rd, 2013 at 00:17 | #1

  Hej Fredrik!

  Kul att se att du finns kvar här ute :)
  Om man inte jobbar som fotograf så tror jag att det går upp och ner. För med bra foto krävs så mycket energi och passion för att en bild ska bli riktigt bra. Och har man inte det så blir det inte som man vill ha det. Jag har helt slutat fota. Inte vardagsbilder såklart :)Jag tycker att man ska sluta när man inte längre har passionen kvar. Jag var iväg på ett bröllop. Brudparet hade höga förväntningar av mig men det blev bara skit jag tappade helt sugen när jag var där jag orkade inte lita den där perfekta bilden som man letar efter vid varje tillfälle man har ett uppdrag. Visst några bilder blev väl bra. Då kände jag nu är det dags att slänga in handduken. I sommar ska en kompis till mig gifta sig och jag ska för första gången bara vara gäst på ett bröllop det ska bli så roligt men kameran kommer såklart vara med men inte som första fotograf längre :)

  Nu babblar jag som vanligt :) Jag hoppas att du lägger upp lite trevliga bilder snart igen för jag tycker du är en duktig fotograf. Dina bilder från USA kommer jag aldrig att glömma då hade du energin och passionen på topp. Jag önskar dig Fredrik ett riktigt gott nytt år och hoppas att du har det även i fortsättningen riktigt bra.

  Mvh Fredrik L

 2. June 19th, 2013 at 07:01 | #2

  bra trevligt blogg :)

 1. No trackbacks yet.