Home > Fotografering > Hälsningar ifrån Åre

Hälsningar ifrån Åre

Hej alla!

Det är stiltje på bloggen som ni märker. Det är mycket på gång med gravid tjej, köp av hus, mycket jobb och så vidare :)

Här är ett youtube klipp från semester i Åre, jag provar min gopro kamera där jag åker från Åreskutan ner till vm8’ans lift!

Mycket nöje!
Mvh
/Fredrik

 

 

 

 

Categories: Fotografering Tags:
 1. Sussi
  March 16th, 2013 at 13:16 | #1

  Hej !
  Snubblade in på din blogg häromdagen. Du tar kanonfina bilder och du har
  ju en kanonbra blogg !! Mycket fina bilder och mycket bra förklaringar för
  newbies ! =) Otroligt kul att få så mycket tips och råd samlat på ett ställe!
  Stor eloge till dej !!
  Köpte mej en Sony Alpha A55 i julklapp men har väl inte kommit igång “på riktigt” ännu, men nu till våren ska det bli av. Jag kommer garanterat att titta in på din blogg då och då för inspiration och tips ! Tack ! =) Mvh Sussi

 2. April 20th, 2013 at 17:09 | #2

  Ser riktigt härligt ut. Vilken tur ni måste haft med vädret! :)

 3. March 20th, 2014 at 20:26 | #3

  Grattis till tillökningen! :)

  Har du några tips på bra appar till android som är för bildhantering, typ redigering/effekter mm?

 4. October 14th, 2014 at 18:25 | #4

  Men hallå :) Vilken liten sötnos jag hittade här då. Jättefin bild. Och vilken spännande blogg, sjutton också att jag snart måste åka och jobba så jag hinner inte ögna igenom alla sidor men återkommer. Lagt din sida bland favoriter, har mycket funderingar kring foto och allt som hör därtill. Har haft en liten svacka i fotandet och min sida men nu är jag på G igen :) Ha det gott

 5. October 14th, 2014 at 18:26 | #5

  Oj, min kommentar skulle ju hamna under annat inlägg , tokigt det kan bli :)

 1. No trackbacks yet.