Om mig och bloggomfoto

July 28th, 2009

nikon_logo

Jag:

Fredrik, 24 år gamal och bosatt i Stockholm. Har ett bra jobb på NASDAQ OMX, trivs med livet och har en del kul och en del mindre kul intressen som inkluderar

– Motion så som att cykla och jogga

– Kickboxning

– Datorer och spel

– Fotografering och photoshop

– Vänner och allt roligt därtill som Öl, film, biljard eller vad som nu passar för stunden!

– Läser en massa böcker och lyssnar på musik

Om bloggomfoto

Så vad vill jag med denna sida? Det jag gör är att skriva om min utveckling som fotograf, både med och motgångar. Dom olika erfarenheter jag har samlat på mig från purfärsk nybörjare till numera glad amatör resulterar i guider som du kan läsa. Hur många dom blir och inom vilka områden får tiden utvisa. Tillsvidare är det jag som hittar på ämnena, jag har hoppats på att mina läsare ska ge mer förslag än som varit hittils. Hoppas såklart på en förbättring där ;-)

Kamerautrustning

Kamerahus: Nikon D300

Blixt: Nikon SB600 (med omnibounce)

Objektiv:

Tamron SP AF 28-75/2,8F XR Di

Nikon AF-S VR 105/2,8F IF-ED Micro-Nikkor

Nikon AF-S 80-200/2,8

Nikon AF-S 14-24/2,8 G ED

Nikon 50 mm 1,4

Övrigt:

2 st 4gb compact flash

UV filter till samtliga objektiv

Ordentliga ryggsäckar till alla kameratillbehör

Nikon MB-D10

Comments are closed.